Esküvői helyszín Ráckeve

Mindannyiunk életében eljön az a várva várt nap, melynek minden részletében tökéletesnek kell lennie. Szívünk választottjával pedig minden képesek vagyunk megtenni ezért. Az esküvő szervezés azonban még a legtudatosabb jegyeseket is megviseli. A vendéglista összeállítása mellett a megfelelő ruházat, menüsor, zenekar, díszítés és természetesen a helyszín kiválasztása, leszervezése, leegyeztetése koránt sem egyszerű feladat.

A Kálmán Bácsi Bor- és Rendezvényház épp ezért veszi le a párokról a fenti terhek egy jó részét.

Esküvői helyszín Ráckevén

Rendezvényházunk az egyik legjobb választásnak bizonyul, ha egy különleges helyszínen szeretne az újdonsült házaspár ünnepelni.

Romantikus esküvő Ráckevén

Ráckevei rendezvényházunk Budapesttől mindössze 40 km-re található, így nem csak a helyi lakosoknak, de a fővárosiaknak is ideális esküvői helyszínként szolgálhat. A gótikus alapokkal bíró épületünk közvetlenül a Kis Duna mellett található, melyre még a kilátás is tökéletes. Jegyespárok pedig az előttünk található stégen is kimondhatják a boldogító igent, így téve még különlegesebbé a nagy napjukat.

Esküvői helyszín Ráckevén akár 130 főig.

Esküvőkre elsősorban a Dunára néző fedett teraszunkat javasoljuk, mely 130 főnek biztosít kényelmes elhelyezést, de természetesen a 40 fős különtermünk és a 60 fős török borospincénk is a házaspár rendelkezésére áll. A nyári szezonban pedig a közvetlenül a partra vezető stég emeli még az est fényét.

Amit még a helyszín mellett biztosítunk:

ceremónia szervezés
rendezvényfelelős
házias ételek és kiváló borok
catering szolgáltatás
díszítés
élőzene

Provence Wedding
info@provencewedding.hu
+36 70 907-53-53