Borkostoló Ráckevén

„Mások Frankhon boráért hadd rajongjanak csak, magasztalják spanyol vagy olasz bor ízét, vagy azt dícsérjék, melyben sirászi tűz ég: magyar vessző nedvét kívánom én magamnak.”

Gottfried Benjamin Hancke: A magyar bor dícsérete

A német költő sorait idézve kívánjuk bemutatni borainkat, melyek a méltán híres magyar pincészetek legjobbjai közül kerülnek a terítékre. A válogatott hazai nedűk mellett azonban a Kálmán Bácsi Borház igyekszik a nemzetközi borkultúra alapjait is bemutatni.

Bor- és rendezvényházunk tökéletes helyszínéül szolgál a különböző borkóstoló esteknek, melynek során vendégeink megismerkedhetnek a legkülönlegesebb borokkal és hasznos ismeretekre tehetnek szert.

Milyen bor illik a halhoz? És a szárnyas vagy vörös húsokhoz?

A borkóstoló Ráckevén lehetőséget kínál arra, hogy résztvevőink ne csak választ kapjanak a fenti kérdésekre, hanem egy saját borvacsorán lenyűgözhessék a vendégeiket.

Borkóstoló Ráckevén.

A Kálmán Bácsi Bor- és Rendezvényház a tökéletes helyszín!

Az alapjaiban gótikus épületünk és a török korabeli borospincénk együttesen egy olyan különleges légkört teremtenek, mely minden sommalier és vendég álma lehet. A különleges miliőt pedig csak tovább fokozza a Duna partja néző terasz és a nyári esték romantikáját megalapozó hangulatos élőzene.

Autentikus borskóstoló Ráckevén.

A török időkből ránk marad borospincében 60 fő is kényelmesen elfér, így a tematikus borkóstolók mellett kiváló helyszíne lehet a céges rendezvényeknek.

Szervezze hozzánk a céges rendezvényeit és alapozza meg a munkatársak hangulatát egy fantasztikus borkóstoló esettel.

További információért kérjük, vegye fel a kapcsolatot irodánkkal online, telefonon vagy személyesen.